Представники «Батьківщини» вшанували пам\’ять борця за побудову Суверенної та Соборної України

У четвер, 19 січня в селі В. Глибочок Тернопільського району відбулися урочисті заходи, а також поминальна молитва з нагоди100-річчя від Дня народження видатного патріота провідника ОУН Ярослава Стецька.

Участь в даному заході взяли депутати Тернопільської районної ради від фракції «Батьківщина» Іван Крисак, Юрій Малецький, Петро Майкович, член бюро Тернопільської РО ВО «Батьківщина» Василь Івасечко, голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації ВМГО \”Батьківщина молода\” Ігор Дмитерко та представник Тернопільської міської організації ВО \”Батьківщина\” Тарас Білан.

\"\"

Варто зазначити, що саме за ініціативи Василя Івасечка, а також Михайла Марчука в 90-му році було пойменовано одну з центральних вулиць с. В.Глибочок Залізничну на вулицю Я.Стецька.

Також, 1998 року депутатською групою «Національний фронт» в Тернопільській районній раді, а зокрема депутатами, які входили до її складу М.Миколенком, В.Деревляним, І.Івасечком було запропоновано, а сесією прийнято рішення щодо надання статусу школі села В.Глибочок – «Імені Ярослава Стецька».