Відкритий урок до Дня Соборності для старшокласників провели представники «Батьківщини»

Партія «Батьківщина» привітала школярів з великим національним святом.

У п’ятницю, 20 січня представник Тернопільської міської організації ВО «Батьківщина», науковий редактор КП ТОР «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» Володимир Щавінський провів відкритий урок для учнів 11-А класу ЗОШ №5. Тема уроку була присвячена Дню Злуки – Дню Соборності України.

\"\"

Таким чином партія «Батьківщина» привітала школярів з великим національним святом.

«Знати, пам’ятати та передавати наступним поколінням правдиву історичну суть важливих подій у державі – це найкращий метод вшанування як самих подій так і рідної України», – переконаний В.Щавінський.

\"\"

Тема уроку неодноразово викликала конструктивний діалог з школярами, які заглиблювалися у деталі, чим демонстрували цікавість, а також історичну та політичну обізнаність.

«Мені дійсно приємно, що наша молодь є свідомою, правдолюбивою та прагне до самовдосконалення, самоствердження. Молодь – наше майбутнє і від них залежить подальша доля України», – резюмував В. Щавінський.

Варто зазначити, що подібний урок на тему Дня Соборності відбувся також у одній зі шкіл Тернопільського району. У школі села Скоморохи, 23 січня учням старших класів про значимість та важливість події, яка об\’єднала Україну та українців на відкритому уроці розповіла представник Тернопільської районної організації ВО «Батьківщина» вчитель історії Оксана Тьолко.