Василь Деревляний: «Мета консолідації дій опозиції: повалення антинародного репресивного режиму Януковича на усіх рівнях»

Про важливість Угоди, яку сьогодні підписали голови Тернопільських обласних партійних організацій ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та «Фронт змін», розповів народний депутат, голова ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

\"\"

«Варто зазначити, що сьогоднішній наш крок, в який мало хто вірив, є дуже важливим для кожного з нас , для нашого краю та України вцілому. Адже він дає можливість для реальних змін на користь українського суспільства», – переконаний народний депутат.

За його словами, на рівні районів ця спільна боротьба проти режиму Януковича вже розпочалася.

«Наші три політичні сили у Чортківській районній раді підтримують кандидата від партії «Батьківщина» на посаду голови однойменної райради і категорично проти претендента від «Нашої України», що вірно служитиме провладному антиукраїнському режимові.

Варто зазначити, що подібну Угоду про співпрацю вже підписано у Чортківському та Підволочиському районах нашої області. І я переконаний, що решта районів у найближчому часі також задокументують своє об’єднання», – зазначив голова ТОО ВО «Батьківщина».

При цьому Василь Деревляний розповів, що основним завданням об’єднаної опозиції є чесні вибори, захист прав і свобод громадян, а аткож звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв’язнів.

«Від найменшого села до обласного центру ми спільно та єдино повинні спрямувати зусилля для недопущення фальсифікації під час виборів та проведення законного та чесного волевиявлення громадян. Для захисту пенсіонерів, вчителів, лікарів, чорнобильців, афганців, фермерів та всіх без виключення жителів області, захисту державного майна та рідної землі від злочинних та руйнівних ініціатив влади.

На прикладі громадських слухань щодо недопущення прийняття законопроекту про приватизацію Почаївської лаври (Московським патріархатом), ми вже продемонстрували свою єдність в питанні захисту української святині. В цьому напрямку працюватимемо й надалі», – наголосив політик.

Метою консолідації дій опозиції, Василь Деревляний назвав: «повалення антинародного репресивного режиму Януковича на усіх рівнях».