Відбулись конференції районних та Тернопільської міської партійних організацій ВО «Батьківщина»

Станом на 14 лютого відбулись конференції Борщівської, Бучацької, Збаразької, Зборівської, Козівської, Кременецької, Підволочиської, Підгаєцької, Теребовлянської, Тернопільської, Шумської районних та Тернопільської міської партійних організацій Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

Делегати конференцій активно обговорили роботу парторганізацій, депутатських фракцій та голів районних рад за звітній період та визначили пріоритетні напрямки роботи в майбутньому. Серед основних пунктів завдань партійці поставили собі за мету ефективну боротьбу із діючою владою.

Окрім цього, делегати обрали голів партійних організацій, сформували склад бюро та визначились із делегатами на обласну партійну конференцію.

Головами районних партійних організацій переобрано: Борщівської – Ярему Ореста Йосиповича, Бучацької – Михайліва Олега Михайловича, Збаразької – Кондрацького Олексія Миколайовича, Зборівської – Піня Михайла Миколайовича, Козівської – Репелу Петра Йосиповича, Кременецької – Федишену Світлану Іванівну, Підволочиської – Скуйбіду Миколу Михайловича, Підгаєцької – Баран Ірину Петрівну, Теребовлянської – Трапового Олега Даниловича, Тернопільської – Малецького Юрія Богдановича, Шумської – Макаревича Олександра Львовича. Тернопільську міську партійну організацію знову очолив Артимович Андрій Іванович.