У сесійному залі Лановецької райради лунали заклики до єднання українського народу та опозиційних політичних сил

Сьогодні, 24 лютого відбулася чергова сесія Лановецької районної ради.

За ініціативи партій «Батьківщина» та «Свобода» внесено до порядку денного питання про недопущення прийняття Закону про приватизацію Почаївської лаври (Московським патріархатом). Дане звернення підтримано всіма депутатами (рішення прийнято одноголосно).

\"\"

Не менш важливе питання, проголосоване більшістю на сесії, стосувалося звернення щодо ситуації в гуманітарній сфері держави. Де, за словами керівника фракції \”Батьківщина\” в Лановецькій райраді Руслани Кушнір, зокрема, йдеться про недолугу державну політику Міністерства освіти та науки України та антиукраїнських дій влади як на теренах району так і у державі вцілому.

\"\"

Також, під час пленарного засідання було оприлюднено спільну Заяву депутатів Лановецької районної ради від фракцій \” Батьківщина\” та \”Свобода\” щодо перебування Януковича при владі.