Конфренція Тернопільської обласної організації ВО \”Батьківщина\” прийняла звернення до Голови партії Юлії Тимошенко

Текст звернення

Качанівська виправна колонія № 54

61124, м. Харків, пров. Вишневий, 16

Для Тимошенко Юлії Володимирівни

Шановна Юліє Володимирівно!

Україна вже протягом двох років стоїть на межі існування.

З приходом до влади грабіжницької команди Януковича наша держава із незалежної та суверенної перетворилась на колонію чужинців, якою керує декілька родин.

Кишенькові суди та правоохоронні органи ввійшли в склад каральної системи, подібної до тої, яка існувала за сталінських часів. Будь-які правові аргументи та догми нехтуються людьми у мантіях задля блискучої медальки від Януковича.

Підкуп, шантаж та залякування гнітить український народ. Через своїх намісників на місцях за підтримки правоохоронних органів режим Януковича загарбує останні залишки народного багатства: землю територіальних громад та об’єкти державної власності. Водночас потужна репресивна машина забезпечує утиски тих, хто намагається про це говорити.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», як послідовник запроваджених Вами засад принципової та безкомпромісної політики, постійно виступає на захист територіальних громад краю. У нас немає потенційних зрадників та перебіжчиків. Кожен, хто перебуває в лавах нашої партійної організації, вірний демократичним принципам та єдиній меті – визволення України з ярма.

Від імені усіх членів партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» в Тернопільській області ми заявляємо про готовність й надалі відстоювати права українців.

Ваша мужня особистість для всіх українців є найкращим прикладом в боротьбі із режимом, адже, не зважаючи на відверті тортури та гноблення, Ви не зламались та продовжуєте боротись. Для нас ви є незмінним лідером партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина та всієї опозиції до діючої влади.

Серед своїх першочергових кроків ми вбачаємо дії, спрямовані на повалення режиму диктатури та звільнення незаконно засуджених політичних в’язнів.

Ми переконані, що керувати державою повинен український народ, а не група можновладців, які опираються на сфальшовані результати виборів.

Прийнято на конференції Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

26 лютого 2012 року