У Тернопільській районній раді представники деяких так званих опозиційних політичних сил «грають під дудку» антиукраїнської ПР

Сьогодні, 2 березня проходить пленарне засідання сесії Тернопільської районної ради.

На пропозицію представників депутатських фракцій «Батьківщина», «Свобода» та \”Фронт змін\” було розглянуто перше питання порядку денного та прийнято одноголосно проект рішення  щодо захисту українських святинь – Почаївської Лаври, Києво-Печерської Лаври від приватизації (Московським патріархатом).

\"\"

Під час розгляду наступного питання, сесія заслухала звіт голови Тернопільської районної адміністрації В. Щепановського.

Саме звіт голови РДА спричинив жваву дискусію у сесійному залі. Та на диво лише депутати від «Батьківщини», «Свободи» та «Фронту змін» мали запитання до хвалебних од та карколомних результатів роботи райдержадміністрації на чолі з головою Щепановським, озвучених ним же.

\"\"

Решту ж представників так званих проукраїнських, опозиційних політичних сил демонстрували байдужість до обговорення життєдіяльності району, або ж узагалі схвально кивали головами, слухаючи перебільшення, а іноді й відверті видумки голови РДА.

Ініціативу – визнати незадовільним звіт голови Тернопільської районної державної адміністрації – запропонував депутат від фракції «Батьківщина» Іван Крисак. Голоси за дану ініціативу розділилися наступним чином: фракція «Батьківщина» у повному складі – «за», фракція «Свобода» – «за» 11 депутатів, «Фронт змін» – 2 з 2 присутніх депутатів «за», УНП, НУНС, ПР та Аграрна партія за дану пропозицію не голосували.

Подібним чином свою гармонію з антиукраїнською партією влади продемострували депутати Тернопільської районної ради від УНП та Нашої України, неголосуючи за звернення, ініційоване фракцією \”Батьківщина\” щодо других \”роковин\” руйнівного для України правління Януковича.

Як у світлі такої співдружності звучатимуть заклики до об\’єднання та спільних дій опозиції проти правлячого режиму великого \”націоналіста\” – \”нашоукраїнця\” Наливайченка…? Висновки робіть самі…