У Денисові вшанували пам\’ять Патріарха Йосифа Сліпого

3 березня у Денисівському краєзнавчому музеї, у селі Денисів Козівського району, відбувся урочистий захід з нагоди 120 –ти річчя від Дня народження Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Йосифа Сліпого.

Захід розпочався з демонстрації кінофільму про життя великого сина українського народу Йосифа Сліпого.

На заході був присутній голова Козівської районної ради Петро Репела (представник партії «Батьківщина»), який подарував Денисівському краєзнавчому музею двотомний збірник видатного українського історика професора Володимира Сергійчука «Йосиф Сліпий у документах радянських органів державної безпеки». Збірник видано за сприяння депутатів Верховної Ради України від фракції «БЮТ-Батьківщина».

Також директором  Денисівського краєзнавчого музею Саваком Б.М. присутнім була продемонстрована виставка, приурочена до цієї визначної дати, на якій документально підтверджено життєпис Йосипа Сліпого та його родинний зв\’язок з с. Денисів Козівського району.