Тернопільська молодь бажає відставки Президента

Сьогодні, 12 березня Тернопільська обласна громадська молодіжна організація ВМГО «Батьківщина молода» спільно з молодими представниками дружніх опозиційних політичних сил провели акцію протесту під назвою: «Червона карточка Януковичу».

\"\"

Близько 14-ої години біля Тернопільської обласної адміністрації хлопці та дівчата висловили своє обурення діями чинної влади та продемонстрували червоні карточки Президенту та його представникам на місцевому рівні.

За словами співорганізатора акції, голови ТОГМО ВМГО «Батьківщина молода» Ігоря Дмитерка, сьогодні молодь Тернополя об’єдналась та вийшла до ОДА, щоб дати оцінку дворічному правлінню Януковича.

\"\"

«За антиукраїнську, а часто й аморальну діяльність чинної влади на чолі з їхнім президентом, за невиконані обіцянки ми ставимо провладному режимові червону карточку. Таким чином даємо зрозуміти Януковичу, що молодь категорично проти його політики, та бажає відставки президента», – зазначив І. Дмитерко.

Лідер Тернопільської «молодіжки» наголосив, що це лише перша акція Всеукраїнської молодіжної кампанії \”ВСТАВАЙ\”. Схожі акції, за участі молоді Тернопільщини будуть проводитись й надалі.