Зроблені перші кроки для паспортизації сміттєзвалищ на Зборівщині

Наприкінці минулого тижня голова Зборівської районної ради – представник партії ВО «Батьківщина» Віктор Тарковський спільно з головним санітарним лікарем району та представником державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту «НДІпроектреконструкція» (Тернопільська філія) провели об’їзд сільських рад району.

Метою робочої поїздки був огляд сміттєзвалищ населених пунктів та збору необхідної документації для виготовлення паспортів (МВВ) на місця видалення відходів.

Голова районної ради В. Тарковський подякував сільським головами району за якісно підготовлені матеріали.

Огляд сміттєзвалищ відбувся у наступних населених пунктах: Курівці, Цебрів, Озерна, Ярчівці, Погрібці, Присівці, Заруддя, Годів, Кальне, Розгадів, Кабарівці, Вовчківці, Ярославичі.

Сільські голови в свою чергу прокоментували подальші дії своїх громад по наведенню ладу на звалищах, та щодо організаційного збору побутових відходів в населення.