Представники Тернопільської «Батьківщини» взяли участь в з’їзді партії

30 березня 2012 року відбувся ХІ з’їзд партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Участь в роботі з’їзду взяли делегати від Тернопільської обласної партійної організації: голова ТОО ВО «Батьківщина», народний депутат України Василь Деревляний та перший заступник голови облпарторганізації Володимир Бойко.

На партійному форумі також були присутні голова Підволочиської районної партійної організації Микола Скуйбіда, голова Зборівської районної партійної організації Михайло Пінь, голова Лановецької районної партійної організації Руслана Кушнір, голова Чортківської районної партійної організації Віктор Шепета та член бюро обласної партійної організації Михайло Апостол.

\"\"

На фото: голова Підволочиської районної партійної організації Микола Скуйбіда, голова Чортківської районної партійної організації Віктор Шепета, голова Зборівської районної партійної організації Михайло Пінь, голова Тернопільської обласної партійної організації, народний депутат України Василь Деревляний, голова Лановецької районної партійної організації Руслана Кушнір та перший заступник голови Тернопільської обласної партійної організації Володимир Бойко.

Голову Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Василя Деревляного обраного головою лічильної комісії з’їзду.

\"\"

На фото: голова Вінницької обласної партійної організації Людмила Щербаківська, голова Луганської обласної партійної організації Ірина Верігіна, голова Тернопільської обласної партійної організації Василь Деревляний.

Делегати розглянули питання про політичну ситуацію в країні та завдання партії на сучасному етапі, прийняли за основу проект нової редакції програми партії ВО «Батьківщина» та внесли зміни до Статуту партії.

До учасників з’їзду листом звернулась голова партії Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщина» закликала одно партійців до об’єднавчих процесів із іншими політичними партіями демократичного спрямування для перемоги на майбутніх парламентських виборах та припинення нищення України родиною Януковича.

У своїх виступах делегати з’їзду та політичні партнери Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» підтримали ініціативу голови партії Юлії Тимошенко. Керівники Народного Руху України та Народної Самооборони із трибуни заявили про злиття із Всеукраїнським об’єднанням «Батьківщина».

\"\"

На фото: учасники з\’їзду виконують Державний Гімн України.