Юлія Тимошенко вимагає неухильного дотримання лікування, встановленого німецькими лікарями

Юлія Тимошенко наполягає, щоб її лікували відповідно до рекомендацій, наданих незалежними німецькими лікарями. Про це заявив керівник групи захисту екс-прем’єра Сергій Власенко в інтерв’ю журналістам.

«Юлія Тимошенко тримає позицію з 14 лютого і її позиція незмінна. Вона вимагає неухильного дотримання лікування, встановленого німецькими лікарями у висновках її здоров’я, а також те, що її лікування може проводитися в спеціалізованій клінічній установі, яка спеціалізується на проблемах спини», – заявив Власенко.

«Жодної довіри чиновникам МОЗ,  а також чиновникам Державної пенітенціарної служби у Юлії Тимошенко нема. Саме ці люди півроку писали, що Тимошенко здорова і дозволяли проведення слідчих, процесуальних та інших дій з Юлією Тимошенко», – зазначив він.

«Тому доручити їм вибір медичного закладу, доручити тим людям, які ще вчора казали, що вона здорова, – нелогічно і нерозумно», – резюмував захисник.