Тернопільська «Батьківщина» долучилася до весняної толоки

На чолі з народним депутатом України, головою ТОО ВО «Батьківщина» Василем Деревляним, партійці Тернопільської обласної, міської та районної організацій, а також представники «Батьківщини молодої» проводили благоустрій у гідропарку «Топільче».

\"\"

На визначеній адміністратором парку території, партійці прибирали гілля дерев та складували його на одну загальну купу.

\"\"

За словами працівників парку, коли все гілля буде зібране разом, спеціальна техніка розпочне подрібнювати суху деревину. В результаті, тирсу використовують не лише як вітамінний додаток в зимовий період до корму для тварин, які знаходяться в зоокутку, але і як підстилку у вольєрах копитних. Найдрібнішу тирсу та хвою навесні використовують ще й як добриво для підживлення рослин.

\"\"

Працівники гідропарку раділи допомозі, хвалили помічників за справність та акуратну роботу.

В свою чергу партійці «Батьківщини» наголосили, що традиційно беруть та надалі братимуть участь у весняній толоці, щоб рідне місто було чистим та красивим.

\"\"

На фото (зліва направо) у першому ряді: Андрій Колосівський, Тарас Білан, Володимир Бойко, Юрій Колосівський, Ігор Дмитерко, Кузмінський Андрій Августинович,  Горчеєв Анотолій Михайлович. У другому ряді:  Юрій Малецький, Ірина Нечай, Дерев’яна Ольга Василівна, Гумен Олександра Василівна, Крук Микола Петрович, Деревляний Василь Тимофійович, Оксана Ласійчук, Володимир Кісілевич, Кухарський Теодозій Васильович, Микола Дурай. Також брали участь у благоустрої Ковальчук Василь Пилипович, Мних Михайло Йосипович та Олена Криницька.