Голова Тернопільської обласної організації \”Батьківщина\” Василь Деревляний звернувся з листом до голови та активу Луганської обласної організації \”Батьківщина\”.

Голові Луганської обласної партійної організації

Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Верігиній І.К.

Активу партії ВО «Батьківщина»

у Луганській області

Дорогі однопартійці Луганщини!

Тоталітарний режим через своїх прислужників продовжує гнобити Україну. Напередодні парламентських виборів влада впроваджує методи, запозичені в Сталіна.

Численні провокації, які на замовлення намісників Януковича в областях реалізовують правоохоронні органи разом із зрадниками українського народу, покликані залякати справжніх патріотів, які об’єднались у «Батьківщину».

Черговим провокативним кроком стало побиття першого заступника голови Луганської обласної партійної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Сергія Лінника під час проведення мирного зібрання громадян. Не стало дивиною й те, що ярим ненависником «Батьківщини» став помічник Наталії Королевської, яка вже тривалий час відноситься до прислуги оточення Януковича.

Сьогодні влада віддала Королевській «почесне» завдання. Вона, разом із деякими іншими псевдодемократичними політичними силами, повинна підготувати потенційних «тушок» для наступного складу Верховної Ради України та забрати голоси в об’єднаної опозиції.

Не зважаючи на це, ми переконані, що в громадах Луганщини, як і всієї України, є достатньо свідомих людей, які давно навчились розпізнавати патріотів від політичних повій. Наша команда здатна дати відсіч будь-яким посяганням на демократичні цінності.

Тернопільська обласна партійна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє про свою підтримку Вашим діям.

Ми переконані, що Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», не зважаючи на провокації з боку влади, й надалі буде монолітною командою патріотів, здатних побороти режим.

За нами правда, і ми переможемо!

\"\"