Операція \”лікарня\” була лише приводом для чергової порції брехні про Юлію Тимошенко, – заява \”Батьківщини\”

Юлію Тимошенко привозили до лікарні \”Укрзалізниці\” не щоб лікувати, а лише для того, щоб оголосити на всю країну, що вона начебто знову відмовилася від лікування.
Про це заявили у партії \”Батьківщина\”.

\”Тюремники та МОЗ визнали, що перевели Юлію Тимошенко без її письмової згоди. Вони знали, що екс-прем\’єр наполягала на зустрічі з адвокатами перш ніж розпочати лікування, а це могло статися не раніше ніж у понеділок, перший робочий день\”, – йдеться у заяві.

\”Спочатку Юлію Тимошенко вночі в суботу таємно вивозять в лікарню, а потім вже у неділю несподівано повертають її назад у колонію. Абсолютно зрозуміло, що ніхто і не збирався лікувати екс-прем\’єра, а всі ці дії були зроблені лише з метою чорного піару – вчергове заявити на всю країну, що Тимошенко відмовилася лікуватися в харківській лікарні\”, – переконані у \”Батьківщині\”.

Між тим, у партії нагадують, що незалежні німецькі лікарі чітко заявили у своєму висновку: ефективне лікування Юлії Тимошенко в лікарні «Укрзалізниці» міста Харків не видається імовірним, а терапія там не буде успішною.

\”Лідер опозиції, як і раніше, наполягає на двох речах: перше – це неухильне дотримання протоколу лікування, визначеного німецькими лікарями. Друге – проведення цього лікування спеціалістами, незалежними від Міністерства охорони здоров\’я, яке півроку брехало, що Тимошенко здорова, і надавало цинічні дозволи на суди в камері\”, – наголосили в \”Батьківщині\”.

У зв\’язку з цим у партії підкреслили, що вже 3 місяці до лікування Юлії Тимошенко не допускають, наприклад, професора-нейрохірурга Миколу Поліщука.

\”Операція \”лікарня\” була проведена з метою ввести в оману українське суспільство та світову спільноту, а також за допомогою розмов про лікарню відволікти увагу від абсурдності та незаконності чергової порції обвинувачень проти Юлії Тимошенко\”, – переконані у \”Батьківщині\”.

Там також прогнозують, що на підставі цих подій лідера опозиції силоміць доставлять до суду 28 квітня, незважаючи на заключення німецьких лікарів про неможливість участі Юлії Тимошенко у судових засіданнях через стан здоров\’я.