Мінфін: Документи Тернопільської облдержадміністрації, Гусятинської та Бучацької райдержадміністрацій – декларативні, а робота – недостатня

У відповідь на депутатське звернення народного депутата України, голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Василя Деревляного стосовно забезпечення у повному обсязі фінансування закладів бюджетної сфери Тернопільської області у 2012 році у Міністерстві фінансів України повідомили про зауваження до роботи місцевих органів виконавчої влади.

Так, перший заступник міністра А.Мярковський у документі зазначив, що «аналіз заходів щодо збільшення надходжень до місцевих бюджетів та економного і раціонального використання коштів у 2012 році, затверджених розпорядженнями Тернопільської облдержадміністрації, Гусятинської та Бучацької райдержадміністрацій, показав, що вони мають декларативний характер, в них не визначено конкретних обсягів додаткових надходжень чи економії коштів, які планується отримати в результаті їх реалізації. Зазначене свідчить про недостатній рівень роботи відповідних служб місцевих органів влади із даного питання».

В той же час, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян при найменшій можливості розхвалюється неіснуючими досягненнями.