Юлія Тимошенко: Мою сусідку примусили дати неправдиве інтерв’ю

Сьогодні, 24.04, вийде інтерв’ю моєї сусідки по камері Ю. Абаллової. Це інтерв’ю, але в значно гіршому вигляді, ніж ви побачите, поступило до керівництва колонії тиждень тому з адміністрації президента.

Тиждень мою сусідку щодня ламали та примушували це інтерв’ю записати на відеокамеру каналів Інтер та Перший національний або просто підписати його, але вона стійко трималася та відмовлялася це робити.

Вчора, 23.04, її забрали з камери приблизно о 19.00 і протягом 6 годин до години ночі над нею знущалися чотири садисти – три з керівництва колонії і один з харківської пенітенціарної служби. Їй погрожували тюремним ув’язненням її сина, неприємностями для її батьків, продовженням терміну ув’язнення та переведенням в нелюдські умови відбування покарання.

Повернулася вона до камери в годину ночі заплакана, замучена, виснажена та повністю психологічно зруйнована. Зламали її на погрозах зіпсувати життя синові. Її примусили власноруч записати це ганебне інтерв’ю, але вона, як могла, билася за кожне написане слово. Що вийшло, ви побачите самі.

Хочу заявити, що весь бруд, який викинули в Інтернет проти моєї сусідки – це ще одна частина чорних інформаційних технологій. Моя сусідка спокійна, розумна та добра людина. За весь час нашого вимушеного спільного життя між нами не було жодної проблеми, тільки взаємоповага та взаємодопомога. Ми дружимо, і я цю дружбу ціную. Ми разом з нею, як можемо, опираємося цинічному та холодному терору тюремщиків та інших катів.

Я знаю, що після виходу цього мого коментаря їй виламають руки та примусять мій коментар спростовувати. Не звертайте на це уваги. Ми з нею живемо в 37-му році з усіма складовими насильниства та жорстокості.

Прошу всіх журналістів допомогти мені та разом з фабрикованим адміністрацією президента інтерв’ю Ю. Абаллової давати цей мій коментар в повному обсязі. Це просто буде чесно.

Зрозуміло, що в сфальсифікованому інтерв’ю немає жодного слова правди, тільки бажання далі і далі розмножувати бруд відносно мене. Я це інтерв’ю цілком спростовую.

Ваша Юлія Тимошенко.

\"\"