Сергій Власенко: Юлія Тимошенко голодує сьому добу, а її екс-сокамерниця – у карцері

Юлія Тимошенко голодує сьому добу, а її екс-сокамерниця знаходиться у карцері. Режим намагається відволікти увагу суспільства від ганебного побиття екс-прем‘єр-міністра.
Про це заявив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко.

Він припускає, що в карцер жінку заховали, щоб завадити її зустрічі з Омбудсменом Ніною Карпачовою, примусити дати неправдиві свідчення щодо обставин перебування Юлії Тимошенко у Качанівській колонії, та не допустити, щоб світ дізнався про знущання над ув‘язненими .

«Ця жінка не відмовлялася від зустрічі, їй просто не дали зустрітися з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини», – зазначив Власенко.

«Режим Януковича знущається над цією жінкою лише з однієї причини – тому що вона не зламалася і не погодилася оббріхувати Юлію Володимирівну. Керівництво колонії намагається вигородити катів, які били лідера опозиції, залишили великі синці на тілі та волокли Юлію Тимошенко у простирадлі до лікарні «Укрзалізниці», – наголосив захисник.

«Тюремники, за наказом Банкової, будь-яким способом намагаються відволікти увагу суспільства від брутального побиття у в‘язниці незаконно засудженої Юлії Тимошенко»,- підкреслив Сергій Власенко.