«Останні події свідчать про перейняття досвіду від каральних органів НКВС та впровадження сталінських методів роботи», – заява

Про це йдеться у заяві ТОО ВО «Батьківщина».

ЗАЯВА

Тернопільської обласної організації

Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Тоталітарний режим не припиняє знущатись над лідером опозиції. Про це говорить факт побиття Юлії Тимошенко в Качанівській колонії.

На жаль, факти рукоприкладства тюремників давно ввійшли в практику роботи органів внутрішніх справ. Усім українцям відомі найбільш гучні фатальні випадки, які стаються з вини правоохоронців. До нинішнього дня покриваються злочинці із погонами, які винні в смерті студента Ігоря Індила. Не викликає сумнівів й те, що чимало випадків міліцейського свавілля по ту сторону ґрат, через страх засуджених, залишаються поза увагою.

Цього разу кремезні та вишколені працівники Качанівської колонії продемонстрували свою справжню «чоловічу гідність» і побили жінку.

Януковичу мало того, що кишенькові суди, виходячи із вказівок з Банкової, незаконно засудили Юлію Тимошенко. Вона не потрібна режиму живою. Сьогодні цілеспрямовано працює механізм, спрямований на фізичне знищення лідера опозиції та партії «Батьківщина».

У свою чергу, органи прокуратури, покриваючи злочинців у погонах, відмовляються реагувати на побиття ув’язнених.

Всі ці дії свідчать про перейняття досвіду від каральних органів НКВС та впровадження сталінських методів роботи.

Режим остаточно відібрав в українців право на захист. Суди, міліцію, прокуратуру та СБУ віддано на поталу «данєцкім». Таким чином, влада демонструє, що дані державні органи будуть захищати лише сімейні клани Януковича і декількох його прибічників.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» закликає до спротиву свавіллю правоохоронців, гнобленню українців та порушенням елементарних прав людини.

Вже сьогодні потрібно давати рішучу відсіч тоталітарному режимові, бо завтра вони можуть побити Вас у Вашому ж помешканні.

26 квітня 2012 року