Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» привітала свого лідера Юлію Тимошенко з Днем Матері

Шановна Юліє Володимирівно!

\"\"

Вітаємо Вас з прекрасним весняним святом – Днем Матері!

Не випадково першим словом дитини є мама, адже це найдорожче і найцінніше в світі, що є у кожної людини. І саме любов, повага та шана матері, родини та Батьківщини – є запорукою кращого майбутнього для України.

Як бачимо сьогодні діючий антинародний режим не зважає на закони, мораль, справедливість… Нелюдським поводженням з Вами, передусім тендітною жінкою – матір’ю, вони ціленаправлено нищать єдиний порятунок України та українців на нормальне, гідне життя.

Багатотисячна обласної партійної організації, Ваші прихильники, дорога Юліє Володимирівно, щиро зичимо Вам Господньої опіки. Ми молимося про покровительство Матінки Божої, за Ваше якнайшвидше одужання, звільнення з неволі. Просимо Вас берегти свої сили та здоров\’я для подальшої боротьби за багатостраждальну, рідну державу.

Бажаємо Вам та усім матерям, щоб це свято зігрівало серця, а у Всіх українців пробужувало ще більше поваги, любові, шани до своєї родини, Батьківщини, прагнення до волі та перемоги.

Голова Тернопільської обласної організації

ВО «Батьківщина»