Підволочиська «Батьківщина» живе і працює

Не дивлячись на ті об’єктивні складнощі, які виникли в Підволочиській районній організації ВО «Батьківщина» після справедливої та обґрунтованої зміни всього керівництва (2010-2011р.), цей бойовий підрозділ партії намагається завжди оперативно і мобілізовано реагувати на всі політичні і суспільні зміни в районі. А бурхливі політичні реалії, як годиться, повсякчас готові підкинути все нові й нові випробування.

Так, Підволочиською районною виборчою комісією на 10 червня 2012 року призначені проміжні вибори депутатів Підволочиської районної ради по одномандатних виборчих округах №4 (територія Мисловецької сільської ради), у зв’язку із складанням депутатських повноважень Осадчуком І.Б., якого нещодавно обрано сільським головою та №18 (територія Гнилицької сільської ради), у зв’язку із смертю депутата Прокопенка А.В..

Реагуючи на ці обставини, Підволочиська районна організація ВО «Батьківщина» оперативно провела ІІ етап районної конференції по питанню проміжних виборів по цих округах. Було вирішено по с.Мислова, виконуючи Угоду про спільні дії Об’єднаної опозиції в районі, підтримати кандидатуру лідера районної організації «Фронт змін» Андрія Тарасовича Махніцького, а по с.Гнилиці конференція прийняла рішення висунути свого кандидата від «Батьківщини» – знаного в районі підприємця Олега Орестовича Гапановича. Делегатам конференції імпонувала його чітка суспільно-політична позиція, рішучість і сміливість у багатьох питаннях. Варто відзначити, що по обох кандидатах рішення делегатів були одностайними.

Однак, цим робота конференції обмежена не була, делегати бурхливо обговорили питання суспільної та політичної ситуації, що склалася останнім часом в Україні, області, районі.

А наприкінці, делегати конференції привітали 32 новоспечених членів партії ВО «Батьківщина». Голова районної організації Микола Скуйбіда урочисто вручив партійні квитки, при цьому відзначивши, що більшість серед новобранців становила молодь, що саме по собі рішуче заперечує бурхливу тезу провладних горлопанів про те, що опозиція, мовляв, втрачає довіру серед молодих людей.

\"\"

Ветерани організації Б.Збаразький, А.Шептицький відмітили і таку особливість, що ті, хто в такий важкий момент всезростаючих політичних репресій з боку влади на членів партії, мають чітку позицію та мужність поповнювати ряди борців за ідеали «Батьківщини».

Закінчили роботу делегати ІІ-го етапу районної конференції спільним виконанням Державного Гімну України.

Член Підволочиської РО

ВО «Батьківщина» А.Шептицький