Друг Хоптяна нецензурно вилаяв держінспектора

Саме про цей йдеться у відповіді Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів в Тернопільській області на депутатське звернення народного депутата України Василя Деревляного.

На початку березня Василь Деревляний направив депутатське звернення до прокуратури Тернопільської області. Метою звернення було з’ясувати чи дійсно славнозвісний підприємець Глушко М.І. надавав та надає готельні послуги та перевірити законність його діяльності.

Після отримання в оренду180 га. землі у Підволочиському районі, пан Глушко стверджував, що проживання екс-голови Підволочиської РДА – чинного губернатора Тернопільщини Хоптяна у його домі (про це розповідали місцеві жителі) з одержанням землі в такому великому розмірі не пов’язане. Екс-голова Підволочиського району (Хоптян), наче б то, на рівних правах з іншими постояльцями просто знімав житло у готелі ( і платив за це відповідні кошти), який належить підприємцеві Глушкові.

В результаті звернення народного депутата, держінспектор  інспекції з питань захисту прав споживачів в Тернопільській області зателефонував до підприємця для з’ясування фактів, але Глушко відповів нецензурною лайкою. До вашої уваги пропонуємо відповідь Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів в Тернопільській області, де, за свідченнями працівників кафе-бару, що дійсно належить Глушкові М.І., йдеться, що готельні послуги підприємцем не надаються.

\"\"

Чи то на дружніх, чи на взаємовигідних умовах проживав  головний регіонал області у дрібного підприємця, а нині орендаря 180 га. землі,… аналізуйте самі… Та судячи з  такої хамської та безстрашної поведінки пана Глушка під час спілкування з держінспектором, дружба з можновладцем таки має місце.