На вимогу Василя Деревляного Генпрокуратура змушена перевірити причетність губернатора Тернопільщини до скандального ДТП за участі авто ОДА

Наприкінці прес-конференції, яка відбулася минулої п’ятниці, 18 травня народний депутат України, голови ТОО ВО «Батьківщина», відповідаючи на запитання журналіста, зазначив, що надалі тримає під контролем питання щодо скандального ДТП за участі автомобіля голови Тернопільської ОДА.

Нагадаємо, що за словами Василя Деревляного, хоча рішенням Вінницької прокуратури Хоптяна визнано невинним у даній кримінальній справі, але його причетність залишається під питанням.

«Декілька тижнів тому було озвучено мій запит у Верховній Раді щодо перешкоджання слідству, шляхом публічного обману та надання неправдивих свідчень Хоптяна стосовно його причетності до згаданого ДТП. Я хочу наголосити, що після нашої перемоги, винуватці цієї аварії, в якій було травмовано та вбито людину, будуть притягнені до відповідальності», – резюмував Василь Деревляний.

Вчора народний депутат отримав першу проміжну відповідь на свій депутатський запит:

\"\"