Помічники Василя Деревляного провели прийом громадян в Залізцях та Зборові

24 травня 2012 року помічники-консультанти народного депутата України Василя Деревляного Володимир Бойко, Михайло Пінь та Ярослав Березовський провели прийом громадян в Зборівському районі. На цей раз представники «Батьківщини» відвідали селище Залізці та місто Зборів.

В Залізцях помічники Василя Деревляного побували на святковому богослужінні у місцевій церкві. Після цього відбувся розгляд заяв в приміщенні селищної ради. До помічників, окрім інших громадян, звернулись місцеві рибалки, які висловили свою стурбованість чутками про передачу місцевого ставу в оренду. Сьогодні орендарем водоймища є комунальне підприємство селищної ради. Проте, збільшення ставки земельного податку втричі, ставить селищну раду в неможливість здійснювати оплату. В свою чергу, місцеві жителі застерігаються від ситуації, яка виникала в деяких сусідніх селах, де жителям сіл, де розміщені ставки, заборонено ловити рибу та купатись у водоймах.

В розмові із рибалками, Михайло Пінь, який очолює депутатську фракцію «Батьківщина» в Зборівській районній раді, запевнив що із своєї сторони будуть вчиняти всі можливі дії щодо відстоювання інтересів місцевих рибалок.

В Зборові місцевих жителів турбували питання різного характеру, починаючи від політичних і завершуючи буденними турботами людей. Однією із проблем, піднятих на прийомі громадян, стало самовільне захоплення частини земельної ділянки дрібною чиновницею. Молода сім’я, яка успадкувала будинок із земельною ділянкою, вже декілька років оббиває пороги різних державних установ та судів. Також піднімались питання трудових відносин, допомоги у лікуванні, інше.

По окремих питаннях жителі Залізців та Зборова отримали юридичні консультації. По інших зверненнях будуть підготовлені та подані депутатські звернення.