З молитвою на вустах партійці «Батьківщини» Тернопільщини пройшли паломницьку ходу до Маріїнського духовного центу

Не зважаючи на дощ та шквальний вітер, нічну пору доби, паломники – представники партії ВО «Батьківщина» Тернопільщини подолали понад 60 кілометрів без сну, за маршрутом Тернопіль- Заздрість-Зарваниця.

\"\"

Паломницький похід партійці розпочали вчора, 1 червня о 17 годині з молитви, освячення  та благословення отця Ореста у Катедральтному соборі Непорочного Зачаття у Тернополі.

\"\"

Близько 17:35 год. колона вирушила у напрямку Струсова.  Сил та наснаги партійцям додавала щира віра та благородна місія, з якою саме відбувся похід.

\"\"

У своєму паломництві та молитвах прочани просили у Матінки Божої Зарваницької та Господа одужання та волі для лідера партії «Батьківщина» та Об’єднаної опозиції Юлії Тимошенко , інших політв’язнів, здоров’я для своїх близьких і всієї партійної родини, перемоги та кращої долі для України.

\"\"

Перша зупинка паломників відбулася у с.Заздрість  – на території музею Патріарха Йосифа Сліпого.

\"\"

Там, серед ночі партійців тепло  зустріли отець  Василь  та настоятелька монастиря сестра Тадея. Отець Василь запросив прочан до спільної молитви, а після неї зазначив, що нічне паломництво  без  зупинок на сон є дуже рідкісним, але чим більшими є труднощі та християнська жертовність – тим більшою буде милість та ласка Божа.

\"\"

Після  молитви, прочан напоїли гарячим чаєм та пригостили тортами, які спекли родичі Патріарха Сліпого з села В. Берзовиця спеціально для нічних паломників.

\"\"

Друга частина маршруту виявилася ще складнішою.

\"\"

Але ані дощ, ані шквальний вітер не зупинив паломників.

З  останніх сил, попри біль в ногах  та втому, з  молитвою на вустах партійці «Батьківщини» прибули до  Маріїнського духовного центу близько 10 години ранку.

\"\"

Проща  розпочалася з Богослужіння під час якого паломники мали змогу прийняти тайну Сповіді, святої Євхаристії, Мирування та прикластися до Мощей Св. Івана Хрестителя.

\"\"

Попивши та вмившись освяченою водою, партійці завершили своє паломництво у Патріархальному храмі, де знаходиться чудотворна ікона Зарваницької Божої Матері.

З духовним піднесенням та вірою у ласку та дари Матінки Господньої, паломники повернулися додому.