Карально-репресивна система завзято взялась виконувати замовлення Януковича, – заява партії «Батьківщина»

Чергові істеричні заяви заступника генерального прокурора Рената Кузьміна про нібито причетність Юлії Тимошенко до всіх резонансних злочинів, скоєних в країні за останні 20-ть років, свідчать про те, що карально-репресивна система завзято взялася виконувати замовлення президента Януковича.

Янукович тиждень тому, як відомо, шокував увесь цивілізований світ, коли перебрав на себе функції судді та прокурора і звинуватив лідера опозиції мало не в усіх смертних гріхах. Сьогодні ж прокуратура показала, що вона завжди готова виконувати височайше замовлення, яким би диким та абсурдним воно не було.

Такі в Україні сьогодні реалії – країною править диктатор, який нацьковує своїх опричників на всіх, в кого є мужність виступати проти сповзання держави в кримінальну прірву.

Що ж до суті висловлених паном Кузьміним нісенітниць, то партія «Батьківщина» вважає приниженням для себе вступати в будь-яку дискусію з подібними суб’єктами. Сенс існування таких, як Кузьмін, діячів полягає лише в тому, щоб демонструвати найнижчу планку падіння та аморальності чинної влади.