Сергій Власенко: Янукович визнав на увесь світ, що є замовником репресій проти Юлії Тимошенко

Юлія Тимошенко вдячна президенту Януковичу за те, що він у закордонних ЗМІ визнав себе замовником репресій проти лідера опозиції.
Про це на брифінгу у Харкові повідомив журналістам захисник екс-прем’єр-міністра Сергій Власенко.

Він нагадав, що в інтерв’ю американській агенції «Блумберг» 13 червня Віктор Янукович заявив, що Юлія Тимошенко начебто брала участь у злочинах, які їй інкримінуються, зокрема, у вбивстві Щербаня.

Захисник зазначив, що лідер української опозиції не мала можливості одразу відреагувати на всі заяви через «ускладнену комунікацію», тому робить це зараз.

«Уперше Юлія Володимирівна вдячна Віктору Януковичу за те, що він чесно і відверто визнав на увесь світ, що є замовником репресій проти неї, визнавши її винною без суду, а подекуди навіть без слідства», – сказав Сергій Власенко.

«Блумберг» – агенція, що розповсюджує інформацію по всьому світу. Тимошенко ще раз вдячна Януковичу за те, що він надав їй можливість захистити своє ім’я не лише в проданих і маніпулятивних українських судах, які визнають лише суд Лінча за замовленням Януковича, а й в демократичних країнах, де існує правосуддя», – наголосив захисник.

За його словами, починаючи з сьогоднішнього дня, Юлія Тимошенко формує команду юристів, які представлятимуть її інтереси у різних країнах «з метою притягти до суду людей на кшталт Януковича».

«Під час усіх судових процесів будуть розглянуті усі ті абсурдні звинувачення, які прозвучали в інтерв’ю Януковича», – резюмував Сергій Власенко.