Коментарі та позиція авторитетних представників світової спільноти

Про це мовчать підконтрольні владі телеканали…

Девід Камерон, Прем’єр-міністр Великої Британії: «Поводження з пані Тимошенко, з якою я декілька разів зустрічався раніше, є абсолютно ганебним… Українці повинні усвідомити, що якщо вони не змінять цю ситуацію, це матиме дуже негативний вплив не лише на відносини України з Великою Британією, але і з Європейським Союзом».

Хілларі Клінтон, держсекретар США: «Америка, як і раніше, наполягає на звільненні Ю.Тимошенко та інших ув`язнених колишніх членів уряду України, а також на відновленні їхніх громадянських і політичних прав у повному обсязі».

Гідо Вестервелле, міністр закордонних справ ФРН: «Берлін готовий блокувати ратифікацію політичних і торговельних угод України з ЄС, якщо Київ не дасть належну оцінку правових питань у справі Тимошенко».

Адам Міхнік, польський дисидент та головний редактор Gazeta Wyborcza про Януковича: «Ми, поляки, добре розуміємо президента ФРН Йоахіма Ґаука, який не хоче подати руку президентові Януковичу, що знущається над лідером великої опозиційної партії – над Юлією Тимошенко».