Апостол Михайло вручив призи переможцям футбольного конкурсу Євро-2012

Вчора відбулось вручення призів переможцям футбольного конкурсу, яке проводила інтернет-газета «Про все» спільно з громадсько-політичним діячем Тернопільщини Апостолом Михайлом.

\"\"

Конкурс тривав з 15 червня по 1 липня. Участь у 8 турах взяли 212 вболівальників-прогнозистів. Оскільки результати чемпіонату Євро-2012 виявились у значній мірі непередбачуваними (чого вартий лише фінал між збірними Іспанії та Італії!!!), то вгадати результати матчів вдалось небагатьом.  Про це й повідомив присутнім редактор інтернет-газети «Про все» Машлянка Борис.

\"\"

Спонсор конкурсу Апостол Михайло вручив головний приз – сучасний телевізор – тернополянину  Сенику Богдану, який вгадав результати двох матчів: останній двобій в групі С між збірними Італії та Ірландії і останній чвертьфінал Англія-Італія.

Апостол Михайло також поділився власним баченням Євро-2012, зокрема, він розповів, що українці фактично були усунуті від свята футболу, не завжди селяни мали можливість вболівати за українську збірну, оскільки трансляції відбувались на комерційних каналах, до яких не всі мають доступ.

\"\"

7-річний Ковальський Віктор виявився наймолодшим учасником конкурсу. Редакцію «Про все» учень другого класу школи №18 попередив , що мати дозволила йому взяти участь у спортивному прогнозуванні. Апостол Михайло був щиро втішений, що до конкурсу долучився юний вболівальник і вручив хлопчику футбольний м’яч.

Третій учасник –Ладан Ігор з Чорткова вгадав єдиний результат матчу та був найактивнішим (надіслав найбільшу кількість прогнозів щодо команд-переможців). Проте пан Ігор не мав змоги завітати на нагородження через зайнятість на роботі. Його приз очікує в офісі штабу об’єднаної опозиції «За Батьківщину», де й відбулась урочиста подія. Керівник Тернопільського обласного штабу «За Батьківщину», народний депутат України Деревляний Василь підвів підсумки нагородження. За словами пана Василя важливим є те, що кандидат в народні депутати від опозиції Апостол Михайло є послідовним політиком і слів на вітер не кидає. І хоча переможці конкурсу не зуміли вгадати більшості результатів матчів, конкурс прогнозистів відбувся і нагороди отримали учасники, які найкраще впорались із завданням.

\"\"

Також, від себе Василь Тимофійович вручив переможцям памятні сувеніри – ручки та блокноти з логотипом партії \”Батьківщина\”, і побажав ніколи не втрачати віри в себе та перемогу.

Детальніше про перебіг конкурсу читайте на сторінках інтернет-газети http://provse.te.ua