Помічники Василя Деревляного провели прийом громадян у Ридомлі та Старому Олексинці Кременецького району

У п’ятницю, 6 липня, помічники народного депутата України Василя Деревляного Володимир Бойко та Ярослав Березовський провели прийом громадян у селах Ридомиль та Старий Олексинець Кременецького району.

Місцеві жителі в першу чергу висловили стурбування політичною ситуацією в Україні, спричиненою діяльністю влади. Особливо їх непокоїть прийняття «мовного» закону.

Актуальними для місцевих жителів залишаються і питання локального характеру.

\"\"

У Ридомлі діюча влада ліквідувала дільничну лікарню. Внаслідок цього декілька місцевих жителів залишились без роботи. Окрім цього, в селі немає фахового лікаря. За словами селян, вони стикнулись із проблемою, коли машини швидкої допомоги із Кременця не їдуть на виклики у Ридомиль. Водночас вони розуміють, що ситуація виникла через поганий стан під’їзних шляхів. Через погану якість доріг немає достатнього сполучення громадським транспортом із містами Кременець та Почаїв.

\"\"

В Старому Олексинці найбільш болючою проблемою є благоустрій населеного пункту. Тут, як, до речі, і в Ридомлі, досі немає газу. Місцеві жителі звертають увагу й на необхідності облаштування місцевого ставу, який колись був окрасою села.