Понад 2 тисячі жителів області вже готові судити Януковича

Станом на 12 годину 20 липня представниками Об’єднаної опозиції в наметах по області зібрано понад дві тисячі ( 2 049) підписних листів проти Януковича. Збір підписів в Тернопільській області розпочався 18 липня.

\"\"

Нагадаємо, що після оголошення початку акції на Тернопільщині «Україна проти Януковича» (під час прес-конференції 17 липня), керівник Тернопільського регіонального штабу Василь Деревляний дав доручення районним та міському виборчим штабам – розгорнути намети у різних населених пунктах області. В наметах краяни отримують інформацію про діяльність Об’єднаної опозиції, політичну ситуацію в країні та мають можливість вступити у справу за позовом Арсенія Яценюка проти Януковича в якості третьої особи. Для цього достатньо завірити підписом підписні листівки, які запропонують представники від ВО «Батьківщина». Згодом, ці листи будуть передані до суду у справі проти Януковича В.Ф, а саме: дій чинного президента спрямованих проти інтересів України та українців.