За три дні до виїзної громадської приймальні Василя Деревляного звернулись більше ста жителів Бережанського і Підгаєцького районів

25-27 липня помічники-консультанти народного депутата України Василя Деревляного Володимир Бойко і Ярослав Березовський провели прийом громадян у Підвисоцькій, Курянівській, Рогачинській, Нараївській, Урманській, Надрічнянській, Біщівській, Рекшинській сільських радах Бережанського району та Бронгалівській, Поплавській, Білокриницькій сільських радах Підгаєцького району. За цей час на прийом громадян завітали понад сотня місцевих жителів.

\"\"

Актуальними для жителів Тернопілля залишаються політичні питання. Напередодні парламентських виборів активні громадяни турбуються діями політичних партій, які називають себе опозиційними, та все ж під теплим крилом влади мають намір відбирати голоси в Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина».

\"\"

Крім цього, жителі сільських населених пунктів порушили питання благоустрою, збереження об’єктів соціальної сфери, транспортного сполучення на селі. Також у Бережанському районі декілька громадян гостро поставили питання щодо правомірності діяльності районного управління Пенсійного фонду.