Юлія Тимошенко очолила список Об’єднаної опозиції «Батьківщина»

Виборчий список Об\’єднаної опозиції «Батьківщина» очолила Юлія Тимошенко.

Таке рішення було ухвалено на з\’їзді партії «Батьківщина», що проходить в понеділок.

Другий номер списку Арсеній Яценюк, третій – Анатолій Гриценко, четвертий – Олександр Турчинов, п’ятий – Юрій Луценко.

На шостому місці – В’ячеслав Кириленко, 7 – Григорій Немиря, 8 – Сергій Соболєв, 9 – Борис Тарасюк, 10 – Микола Томенко, 11 – Микола Княжицький, 12 – Мустафа Джемілєв, 13 – Андрій Кожем’якін, 14 – Лілія Гриневич, 15 – Іван Кириленко.
Тернопільську обласну організація ВО \”Батьківщина\” представляє делегація на чолі з народним депутатом України, головою ТОО ВО \”Батьківщина\” та керівником Тернопільського регіонального виборчого штабу Об\’єднаної опозиції \”Батьківщина\” Василем Деревляним, який був обраний головою лічильної комісії З\’їзду.
Варто зазначити, що Василь Деревляний йтиме у виборчому списку Об\’єднаної опозиції під номером 35. Також, в список включені члени партії ВО \”Батьківщина\” з Тернопільщини Петро Репела (голова Козівської районної ради) та Володимир Пеляк (голова Копичинецької міської ради).
На мажоритарних округах єдиними кандидатами від Об\’єднаної опозиції затверджено Володимира Бойка (першого заступника голови ТОО ВО \”Батьківщина\”) та Миїхайла Апостола (члена боро ТОО ВО \”Батьківщина\”) на відповідних мажоритарних округах №165 (з центорм у міста Зборів) та №166 ( з центром у м. Теребовля).