Понад 16 тисяч заяв та майже 14 тисяч підписних листів проти Януковича підписали жителі Тернопільщини в наметах Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина». ФОТО

Станом на 1 серпня в наметах Об’єднаної опозиції жителі Тернопільщини заповнили та підписали 16 027 заяв та 13 983 підписних листів. Загалом по Україні – 157 390 осіб долучилися до судового позову проти президента Януковича в рамках всеукраїнської акції Об’єднаної опозиції «Батьківщина» «Україна проти Януковича».

Нагадаємо, що 8 липня на теренах області стартувала Всеукраїнська акція «Україна проти Януковича». В рамках даної акції представники Об’єднаної опозиції розгорнули намети у обласному центрі, всіх райцентрах та почергово – у містечках, селищах та селах Тернопілля.

В наметах краяни отримують інформацію про діяльність Об’єднаної опозиції, політичну ситуацію в країні та мають можливість вступити у справу за позовом Арсенія Яценюка проти Януковича в якості третьої особи. Для цього достатньо завірити підписом заяву, підписні листи, які запропонують представники від ВО «Батьківщина». Згодом, ці листи будуть передані до суду у справі проти Януковича В.Ф, а саме: дій чинного президента спрямованих проти інтересів України та українців.

Фото наметів у деяких населених пунктах Тернопільщини:

Намет у селищі Козова.

\"\"

Намет у місті Підволочиськ.

\"\"

Намет у селі Шимківці Збаразького району.

Намет у місті Заліщики.

Намет у місті Зборові.