66% виборців підтримують кандидата в депутати від Об’єднаної опозиції Апостола Михайла в Теребовлі, Гусятині, Бучачі та Монастириську

Незалежна інтернет-газета «Про все» з 27 липня проводить опитування, де громадяни мають змогу висловити свої симпатії по Теребовлянському виборчому окрузі, в який входять Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони.

З 27 липня по 13 серпня  (cтаном на 12 годину) участь в голосуванні взяли 1493 особи. З них – 66% або 985 читачів підтримали кандидата в депутати від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Апостола Михайла. Він є незмінним лідером опитування, в якому інші кандидати залишились далеко позаду. Зокрема, Миколу Люшняка з УДАРу – 4%, Надію Хоптян і її технічного кандидата Віталія Шафранського по 1%.

Цікаво, що 10% опитаних не підтримали жодного кандидата і 9% обрали позицію «інший кандидат».

Слідуючи демократичним принципам відкритості, редакція інтернет-газети «Про все» залишає відкритим опитування до останнього тижня жовтня, допоки чинне законодавство дозволяє проводити і оприлюднювати подібні дослідження.

Кого з кандидатів у депутати по Теребовлянському виборчому окрузі №166 ви готові підтримати?

• Апостол Михайло (БЮТ-об\’єднана опозиція) (66%, 985 голосів)
  • Не підтримую жодного (10%, 149 голосів)
  • Інший кандидат (9%, 128 голосів)
  • Чашка Марія (Свобода) (6%, 96 голосів)