«Батьківщина» виступила на допомогу жителям Крутнів

Під час зустрічі з місцевою громадою села Крутні Кременецького району, селяни звернулися за допомогою до представника партії ВО «Батьківщина».
Про це сьогодні, 15 липня з с. Крутні повідомив кандидат у народні депутати (одномандатний виборчий округ№165) , перший заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко.

За його словами, основною проблемою крутнівчан є те, що від 9 червня (коли Кременеччиною пронеслася буря і шквальний вітер розірвав телефонні кабелі) до сьогоднішнього дня село залишається без телефонного зв’язку.

«Люди розповідають, що зверталися до «Укртелекому» та представників місцевої влади, але результату немає жодного», – зазначив В.Бойко.

Наступна проблема селян не менш серйозна і вона стосується газифікації у населеному пункті.

На прохання місцевої громади, Володимир Бойко повідомив про ситуацію народному депутатові України, голові Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василеві Деревляному. Цього ж дня депутатські звернення народного депутата будуть направлені у відповідні держустанови для вирішення проблем жителів с. Крутні.

\"\"