Привітання голови ТОО ВО «Батьківщина» Василя Деревляного з нагоди Дня народження

Шановний Василю Тимофійович!
Партійний актив Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» щиро вітає Вас з ювілеєм.

Передусім, дякуємо Вам за багатолітню боротьбу для утвердження ідеалів вільної, багатої, демократичної та процвітаючої держави.

За невтомну працю у захисті інтересів жителів області, на благо Тернопільщини та України. За розбудову та популяризацію партії «Батьківщина» на теренах нашого краю.

Крокуючи у перших рядах за встановлення незалежної Української держави, під час акцій «Україна без Кучми» та Помаранчевої революції, Вас не зламали репресії, тиск, погрози. Повсякденні труднощі революційної та опозиційної боротьби лише загартували та зміцнили Вашу любов до рідного краю і прагнення кращого майбутнього для Батьківщини.

Саме тому, ми впевнено готові до нової переможної ходи на чолі з Вами для того, щоб раз і назавжди звільнити Україну від злочинного, окупаційного режиму Януковича.

Зичимо Вам міцного здоров’я, повсякденної Господньої опіки, муру в сім’ї та незламної віри у неминучу перемогу!

Партійний актив Тернопільської обласної організації

ВО «Батьківщина»