Провітання з нагоди Дня незалежності України

Шановні краяни!

Прийміть сердечні вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

Україна святкує 21 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків, які віддали життя за те, щоб здобути вільну, процвітаючу державу. На превеликий жаль, мрії наших предків, наші прагнення щасливого майбутнього незалежної України зовсім не співпадають з мріями та антиукраїнськими діями чинної влади.

Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. Згодом, ми, спільно разом зробили перші кроки, щоб поліпшити життя в Україні, наблизити європейські перспективи.

З приходом окупаційного режиму Януковича всі досягнення та прагнення українців зведено нанівець.  Влада відверто морально та фізично нищить своїх політичних опонентів, а, зокрема, Юлію Тимошенко, яку незаконно засудили, а сьогодні не допускають до участі в виборах.

Репресивна провладна машина руйнує все на своєму шляху: культуру, мову, свободу слова, всі прояви демократії, закони, права громадян. Всі реформи та ініціативи влади спрямовані на нищення української нації, на залякування, гноблення громадян, щоб народ став послушною сірою масою, яка не зможе протистояти режиму.

Свято незалежності стало черговим насліддям радянщини: парадом та самопіром можновладців перед, примусово зігнаними, держслужбовцями, медиками, освітянами.

Вкотре перед нами постає питання: втратити державність, суверенність, незалежність та жити під новим гнітом оліргахічних кланів, чи боротися за гідне майбутнє України та перемагати правлячий режим?

Доля вкотре випробовує український народ на міць, єдність та патріотизм. Переконаний, що кожен українець гідно пройде це випробування.

Нами перший крок зроблено: опозиційні сили на чолі з Юлею Тимошенко створили Обєднану опозицію ВО «Батьківщина» та єдиною колоною крокуємо на парламентські вибори, щоб усунути антиукраїнську владу.

Щиро вірю, що Господь та Матінка Божа Зарваницька – Опікуниця нашого краю, допоможуть нам  на цьому переможному шляху.

Від щирого серця зичу землякам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру. Нехай віра та прагнення кращого майбутньго окриляє на нові звершення та здійснення правильного вибору в ім’я незалежної демократичної та процвітаючої України!

Народний депутат України,

Голова ТОО ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний