Двійник Володимира Бойка навіть не забрав посвідчення із ЦВК

Умисність дій опонентів Володимира Бойка щодо реєстрації двійника у виборчому окрузі уже не викликає сумнівів. Застосування таких брудних технологій, спрямованих проти єдиного опозиційного кандидата, підтверджується й останніми відомостями із Центральної виборчої комісії.

Так, двійник навіть не забрав свого посвідчення кандидата із ЦВК. У зв’язку із цим Центрвиборчком, дочекавшись граничного терміну, надіслав документ поштою.

Це означає, що однофамілець кандидата від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Володимира Бойка зареєстрований виключно для створення плутанини серед виборців.

До слова, Володимир Бойко висунутий кандидатом у народні депутати в 165 виборчому окрузі Об’єднаною опозицією та підтриманий політичними партіями: Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» (голова – Юлія Тимошенко), Народна Самооборона (Юрій Луценко), Фронт Змін (Арсеній Яценюк), Громадянська позиція (Анатолій Гриценко), Народний рух України (Борис Тарасюк), партія «За Україну!» (В’ячеслав Кириленко), партія «Реформи і порядок» (Сергій Соболєв), Європейська партія (Микола Катеринчук), Всеукраїнське об’єднання «Свобода» (Олег Тягнибок).

На противагу Володимиру Бойку режимна влада висунула відразу десятьох опонентів. Деякі з них, всупереч своїй діяльності, називають себе опозиційними.