Обшук у Юлії Тимошенко був проведений у кращих традиціях 37-го року, – Власенко

Обшук, який проводився нещодавно у Юлії Тимошенко, нагадував 37-ий рік.
Про це під час брифінгу біля харківської лікарні «Укрзалізниці» заявив захисник лідера опозиції Сергій Власенко.

За його словами, сьогодні йому стали відомі обставини обшуку, який проводився у п’ятницю в приміщенні, де знаходиться Юлія Тимошенко.

«Все було перевернуто, нічого не було знайдено, лише 2 дозиметри, які були передані Юлією Володимирівною безпосередньо в руки співробітників Пенітенціарної служби, незважаючи на те, що вони вказували, що нібито вони знайшли їх в якихось тайниках», – сказав захисник.

«При цьому будь-яких інших предметів знайдено не було. Прошу звернути увагу, що в рамках чинного законодавства адміністрація пенітенціарної системи має право проводити обшуки лише на території колонії. Тобто, ніяких обшуків у медичних установах, в рамках чинного законодавства, проводити не можна. Це все дуже нагадує 37-ий рік», – наголосив Сергій Власенко.

Відповідаючи на запитання про ліки, які нібито вилучили у Юлії Тимошенко, захисник наголосив, що ці ліки були конфісковані у лікарів.

«Це ліки, які Юлія Тимошенко приймає під час процедур. У Тимошенко ніхто жодних ліків не конфісковував», – наголосив захисник.