Двійник Бойка не з’явився на телебаченні

Як відомо, у 165 (Зборівському) виборчому окрузі ЦВК зареєструвала кандидата-однофамільця єдиного, узгодженого кандидата від ВО «Батьківщина» і ВО «Свобода» Володимира Бойка – також Володимира Бойка (безробітного з Чернелева-Руського Тернопільського району). Останній, щоправда, по-батькові Іванович, тоді як справжній опозиційний кандидат – Богданович.

У рамках Закону «Про вибори народних депутатів України» ЦВК передбачила для кожного кандидата ефірний час для проведення передвиборної агітації на регіональних телеканалах. Станом на 19 год. 10 жовтня в ефірі Тернопільського державного телебачення мав виступати Бойко Володимир Іванович. Але… не з’явився.

\"\"

Вочевидь, він так багато хотів розповісти своїм виборцям, що двадцяти безоплатних хвилин, передбачених на телебаченні, йому виявилося замало, тож він вирішив не переобтяжувати ні себе, ні інших власною присутністю.

Кажуть, жителі Чернелева-Руського були вельми здивовані, коли дізналися, що їхній односельчанин балотується до парламенту. Але нез’ява кандидата-двійника на телебаченні розвіює будь-яку сумніви: Бойко Володимир Іванович – технологія влади, мета якої – забрати голоси у кандидата від Об’єднаної опозиції Бойка Володимира Богдановича.