«Батьківщина» впевнена у перемозі Володимира Бойка

Заяви про нібито зняття кандидата в народні депутати у 165 виборчому окрузі від «Батьківщини» є брудною брехнею опонентів. Володимир Богданович Бойко, який балотується від Об’єднаної опозиції, залишається єдиним, узгодженим кандидатом, який здатний перемогти в окрузі.

Про це повідомив заступник голови партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко.

Варто зазначити, що в понеділок, 15 жовтня, відбувся з’їзд партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», де розглядалось питання щодо зняття з виборів окремих кандидатів. Проте, кандидатів із Тернопільщини ніхто не мав наміру відкликати. Основною причиною таких дій стали впевнені позиції представників «Батьківщини», які є основними претендентами на перемогу.

Окрім цього, «Батьківщина» навіть не розглядає ймовірності зняття своїх висуванців на користь тих кандидатів, які встигли попрацювати у владі Януковича, але сьогодні переметнулись до інших партій та назвали себе опозиціонерами.