Завдяки Василеві Деревляному та Володимиру Бойку села на Кременеччині зимуватимуть з блакитним паливом

Ще під час проведення передвиборної агітації жителі сіл Крутнів, Лопушне, Розтоки та Ридомиль Кременецького району порушили перед Володимиром Бойком питання щодо завершення газифікації їхніх населених пунктів. На той час склалась така ситуація, що підвідний газопровід вже було прокладено, завершено було й прокладення мережі між житловими будинками в селах. Однак через зволікання чиновників жителі сіл не могли дочекатись блакитного палива.

Василь Деревляний та Володимир Бойко системно підійшли до вирішення вказаної проблеми. Спершу було направлено депутатське звернення до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Як результат, було з’ясовано, що для налагодження газопостачання потрібно було всього лиш доповнити Кременецькому ВПРГ ліцензійний перелік населеними пунктами: с. Крутнів, С. Лопушне, с. Розтоки, с. Ридомиль Кременецького району.

У зв’язку із цим 8 жовтня 2012 року в Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) направлено звернення, в результаті розгляду якого 16 жовтня у формі відкритого слухання проведено засідання НКРЕ, на якому було розширено територію ліцензійної діяльності.

Таким чином, підключення сіл Крутнів, Лопушне, Розтоки та Ридомиль Кременецького району до газопостачання повинно завершитись найближчим часом.

Тепер тільки виникає питання, чому чиновники місцевої державної адміністрації тривалий час не могли добитись такого ж результату.