Звернення опозиційних сил до Юлії Тимошенко

Опозиційні політичні партії – ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та партія «УДАР Віталія Кличка» – ухвалили спільне звернення до Юлії Тимошенко із закликом припинити голодування.

«Ми, опозиційні партії – ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та партія «УДАР Віталія Кличка» – звертаємося до лідера української опозиції Юлії Тимошенко.

Юліє Володимирівно! Ваша мужність завжди слугувала і слугує нам прикладом та надихає нас в боротьбі з режимом Януковича. Ви потрібні Україні, власній родині, всім нам. Ваша боротьба та й саме Ваше існування є загрозою для  влади, від якої вона була б рада позбавитися в найгірший спосіб. Ми закликаємо Вас – не дайте їм цього зробити з Вами, вийдіть з голодування, не йдіть на найбільшу жертву. Впевнені: до цього прохання приєднаються мільйони й мільйони українців та інших людей доброї волі», – йдеться у зверненні.

P.S. Як повідомив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко, стан здоров\’я лідера опозиції досить складний:

\”У кімнаті для зустрічей із захисниками є спеціальний ортопедичний тапчан і Юлія Володимирівна  увесь час на ньому лежить\”.

За словами захисника, Юлія Тимошенко через голодування на знак протесту проти фальсифікації виборів серйозно втратила вагу.

«Я її бачив перед цим у четвер. Навіть у порівнянні із четвергом вона значно схудла. При цьому їй досить важко писати й спілкуватися. Вона знесилена\”, – наголосив  Сергій Власенко.