\”Батьківщина\” Тернопільщини вітає свого лідера Юлію Тимошенко з Днем народження

З нагоди Дня народження Юлії Тимошенко 27 листопада, сьогодні Тернопільська обласна, міські та районні партійні організації надіслали чимало привітальних телеграм до Харківської в\’язниці, де провладний режим незаконно утримує лідера Об\’єднаної опозиції України.

Привітання Тернопільської обласної та міської партійних організацій:

Дорога наша Юліє Володимирівно!

В День Вашого народження, прийміть найщиріші вітання!

В цей день, як і щодня, щомиті ми думками та серцем поруч з Вами.  Розділяємо Ваш біль та смуток, схиляємо голови перед Вашою мужністю, патріотизмом та незламністю.

Задля Вашого визволення, задля визволення України, багатотисячна Тернопільська обласна партійна організації ВО «Батьківщина» доклала усіх зусиль і таки здобула перемогу на парламентських виборах. Ми не допустили масових фальсифікацій, провокацій та підкупу з боку правлячої партії та її сателітів, відстояли волевиявлення своїх краян. Ми боролися за кожен голос, адже голос за «Батьківщину» та єдиного кандидата від опозиції розцінюємо як голос за волю для нашого лідера, волю – нашої держави.

Просимо Зарваницьку Матінку Божу, щоб взяла Вас під свій святий Покров.

Молимося, щоб Всевишній дарував Вам свою опіку, здоров\’я та терпіння! Адже приклад Вашої мужності додає нам сил та наснаги до подальших перемог в ім\’я України та українців!

З повагою,

Голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

Василь Деревляний

Вельмишановна Юліє Володимирівно!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!

Україноневисницький режим в страху та ненависті зробив все, щоб настрою для святкування не було.

Розуміємо як важко Вам сьогодні за металевими гратами, виснажена хворобою без близьких та рідних. Але з іншої сторони, ми святкуємо та щиро радіємо, адже у День Вашого народження, Господь подарував Надію та Порятунок Україні!

Ми молись за Вас до Всевишнього та Матері Божої. Бажаємо Вам здоров’я, сили та терпіння!

Ми віримо у Вас, віримо в Україну!

Віримо у Велике Пробудження рідної Батьківщини!

Завжди з Вами,

Тернопільська міська організація ВО «Батьківщини»

P.S. Пивітання з Днем народження, слова підтримки Юлії Володимирівній можна надсилати за адресою: 61124, місто Харків, провулок Вишневий, 16, виправна колонія № 54.