Юлія Тимошенко: 252 депутати, які підтримали Азарова, тепер несуть персональну відповідальність за його діяльність

У Верховній Раді України за наслідками голосування за кандидатуру прем`єр-міністра сформувалася більшість, а 252 депутати, котрі голосували за кандидатуру Азарова, нестимуть відповідальність за те, що відбувалося у країні за часи його прем‘єрства, та за те, що буде відбуватися тепер.

Цю точку зору Юлії Тимошенко після зустрічі з лідером української опозиції озвучив її захисник Сергій Власенко.

«Незважаючи на те, що ще у вересні 2010 року Віктор Янукович через Конституційний суд згвалтував українську Конституцію і скасував юридичні поняття «більшість» або «меншість», сьогодні в українському парламенті визначилися 252 народних депутати, які фактично з цього моменту взяли на себе відповідальність, по-перше, за те, що відбувалося в країні протягом останніх трьох років за прем`єрства Миколи Азарова», – сказав він.

«Також ці 252 особи взяли повну відповідальність за те, що буде відбуватися в країні в наступний період часу: за всі економічні процеси, які будуть відбуватися найближчим часом, за все, що буде відбуватися з національною українською валютою, за всі зарплати і пенсії, які будуть виплачені або невиплачені», – наголосив Сергій Власенко.