«Батьківщина» у Лановецькій районній раді розкритикувала мізерний бюджет

28 грудня 2012 року відбулася чергова сесія Лановецької районної ради по затвердженню районного бюджету на 2013 рік.

В обговоренні питання виступила Руслана Кушнір – керівник депутатської фракції \”Батьківщина\” у Лановецькій районній раді, яка піддала різкій критиці запропонований районною держадміністрацією проект, зробила аналіз по запропонованих видатках.

\”Знову освітяни та медики району залишаються на два останніх місяці без коштів на заробітну плату. Хоча керівництво районної ради знайшло можливість збільшити видатки собі на заробітну плату. Найгірша ситуація із коштами сільських бюджетів. Дотація, яка виділяється на сільські ради на десятки тисяч гривень менша в порівнянні з минулим роком, а це, відповідно і зменшення видатків на дошкільні заклади в сільській місцевості та й на зарплату самих працівників сільрад коштів вистачить трошки більше як на 6 місяців\”, – заявила Руслана Кушнір.

У звязку з цим, фракцією \”Батьківщина\” у Лановецькій районній раді було запропоновано на чергову сесію підготувати звернення до керівництва держави про збільшення видатків.