Дорогі земляки!

Щиросердечно вітаю Вас із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

Озирнувшись назад, можна сказати, що 2012-ий рік був непростим.

Соціальна та економічна несправедливість, зубожіння та відверта зневага владою свого народу важким тягарем лягла на плечі кожного українця.

Практично кожну нашу сім\’ю зачепило, якщо не скорочення на роботі то заборгованості заробітних плат. З кишені кожного українця витягнули сотні, тисячі, а, загалом, мільйони гривень для утримання Межигір’я, передвиборчих компаній та інших благ, вигод та угодних правлячому режиму.

Нищенням національних ідеалів, зубожінням, залякуванням та прикладом розправи над іншими влада хоче зламати дух, волю та прагнення до кращого життя українського народу – знищити майбутнє. Саме цього, згідно біблійних оповідей, прагнув цар Ірод, віддаючи наказ знищити – вбити новонародженого сина Божого, який прийшов, щоб спасти та дарувати краще життя всьому Людству.

Ці величні новорічно-різдвяні свята для всього світу є великою перемогою – перемогою добра над злом. З Богом в серці та вірою в людей, опікою Матінки Божої та любов’ю новонародженого Ісуса, ми обов’язково здолаємо все зло, викорінимо його з нашої держави.

Я вкотре дякую Вам, дорогі земляки, за довіру та підтримку, яку отримав від вас під час парламентських виборів. Ми ще не перемогли та на прикладі Тернопільщини – такої значної підтримки опозиції, усій Україні освітили шлях до боротьби. Мужність, єдність та любов рідної землі зроблять цей шлях переможним.

Бажаю кожній українській родині веселих свят, сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров’я, любові, миру і Божого Благословення!

Христос Народився!

Славимо Його!