Шановні краяни!

Від усього серця вітаю Вас, дорогі жителі Тернопільської області, з Новим, 2013 роком та Різдвом Христовим!

Ці веселі свята несуть нам радість, втіху, сподівання на краще та велику надію і впевненість, що все буде добре!

Кожен з нас, вся наша країна пережила чимало труднощей у 2012 році. Неприємні сюрпризи та подарунки антиукраїнської влади ми отримували майже щоденно. І якщо у попередній рік цей режим наважився руйнувати соціальну та економічну сфери нашого життя, то у 2012 здійснили наступ на найсвятіше – рідну українську мову, свободу слова та законне волевиявлення українців.

Ми та увесь світ стали свідками як влада в Україні відверто знущається та нищить всіх своїх політичних опонентів, катує у в’язницях лідера опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка, як зневажає інтереси громадян, фальшуючи результати виборів, витрачаючи на особисті, сімейні потреби та потреби свого клану на виборчі компанії мільярди гривень, зароблених народом України.

Нищівні наслідки правління режиму Януковича зачепили кожну українську сім’ю. Та чим важче стає боронитися, тим сильніші та згуртованіші ми будемо.

Від усього серця дякую Вам, дорогі краяни, за Ваше терпіння, за розуміння, за мужність. Жоден політик нічого не вартий, коли не має довіри та підтримки від людей. Я вдячний Вам за цю довіру і обіцяю виправдати її кожним своїм вчинком на  благо Тернопільщини та України.

Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає Ваші добрі надії і прагнення, а новонароджений Ісусик оберігає від лиха та усіх негараздів Вас та Ваші сім’ї.

Христос Народився!

Славимо Його!

Народний депутат України,

Голова ТОО ВО «Батьківщина»