«Батьківщина» Тернополя висунула кандидата на вибори

Згідно рішення бюро Тернопільської міської організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» 05 січня 2013 року відбулась конференція Тернопільської міської організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Присутнім на конференції був член Територіальної міської виборчої комісії – Іващук Володимир Михайлович, який повідомив, що все що відбулося на даній конференції було в рамках чинного законодавства.

Рішення конференції:

1. Висунути кандидатом в депутати Тернопільської міської ради на проміжних виборах депутата тернопільської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27 м. Тернополя – Артимовича Андрія Івановича;
  2. Відповідні документи, щодо даного рішення подати у Територіальну міську виборчу комісію.

Делегати також обговорили ситуацію, щодо недопустимості зняття кандидатури від Тернопільської міської організації партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» на користь інших політичних сил, так як політична сила «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» на теренах міста Тернопіль та всієї тернопільської області зайняла перше місце за результатами голосування до Верховної Ради України. Це свідчить про ріст популярності політичної сили «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Немаловажним фактом також є те, що у Тернопільській міській раді не має жодного депутата від політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Враховуючи те, що значна частина тернополян – прихильники політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», є несправедливою ситуація коли в Тернопільській міській раді ця політична сила не представлена.

СПРАВЕДЛИВІСТЬ Є, ЗА НЕЇ ВАРТО БОРОТИСЯ! ДОБРО ПЕРЕМОЖЕ!